CZ24.news je další dezinformační aktivita. Aktuálně tvrdě na koronavirové vlně. Roušky způsobují toxicitu!

Do Přehledu lžimédií. Propaganda, fake news, lži, výmysly na Internetu dnes dorazil CZ24.news. Aktuálně jede tvrdě na koronavirové vlně a zveřejňuje absolutní hovadiny. Například jako tu následující o tom, že roušky způsobují toxicxitu a nedostatek kyslíku. A jsou dokonce tak daleko, že prý jsou takto záměrně likvidování zdraví lidé.

Samozřejmě jeden z nebezpečných výmyslů, který byl opakovaně vyvrácen.

Záplava hovadin na CZ24.news je skoro k neuvěření. Masivně citují další dezinformační weby a je více než jasné, že tohle je tvrdě placená aktivita. Jsou to ale hrdinové, nikde se nedozvíte kdo to vlastně provozuje a i u samotné domény to důsledně schovali někam, odkud to prakticky nejde vydolovat.

Při pohledu na složení obsahu je ale poměrně dost jasné odkud vane vítr. Tady bezmezně obdivují a tlačí Rusko. A hlavní zdroj zdejších sraček? Ruské dezinformační servery.

Nic nepomůže, pokud si do tiráže dají následující blábol:

CZ24 NEWS

Je nezávislý zpravodajský portál určen pro Čechy a Slováky na celém světě a v žádném případě se neřídí legislativou EU. Uvítáme jakékoliv hodnotné komentáře a články pro publikování. Přes kontaktní formulář můžete napsat naším redaktorům – krajanům v Londýně, Torontu a Shanghai svoje postřehy a návrhy na zveřejnení. Považujte prosím tento neziskový, necenzurovaný Zpravodajský portál za nezištnou službu a dar našim národům.