Zlatý bludný balvan pro … kandidáta na prezidenta! ~ Old school střípky ~ 25. -29. května

Claire Danes v Nestvůře z Essexu, třináctiletý si může koupit kvér a vraždit. Japonec utrácí statisíce aby vypadla jako kólie. Co by Tomio neudělal pro popularitu. Média naletěla Šándorovi, jak jinak. Deep nudes, budoucí top aplikace pro VR brýle.

🤦‍♂️ HBO v kostce. Komentáře pod kteroukoliv z jejich reklam na Facebooku záplavy negativních komentářů. Mohli by to moderovat, ale je jim to zjevně jedno. Jako skoro všechno špatné u HBO.

♥ Né, V Nestvůře v Essexu je hlavní hrdinka Claire Danes. Z mého milovaného Hvězdného prachu. A je stále stejně krásná.

🤦‍♂️ Je vám třináct. Nemůžete řídit auto, koupit si alkohol, koupit sázenku, cigarety, erotický časopis. Ale vražednou zbraň si koupit můžete. USA

🤦‍♂️ Ano, lidská blbost JE nekonečná.

🔥 Ale to je zasloužené. Přímo vesmírně zasloužené 🙂

🏫 Už je to venku. Deník N na téma katastrofy u přijímaček na střední školy. Je tam popsané i to, jak se nacházíme v druhém kole a jak postupně stále chodí zamítnutí. A zábavné to není, je tu několik tisíc dětí, které se nedostaly a nejspíš ani nedostanou na školu.

🤪 How to make meetings shorter ukazuje Diana Adams na Twitteru s pomocí této fotografie. Abych pravdu řekl, tak pokud by toto po mě někdo chtěl, tak by to zafungovalo. Odešel bych a už se nikdy nevrátil. #sorryjako

🤦‍♂️ “Zeman nejmenuje kandidátku do NKÚ, vytkl jí nedostatek morálních vlastností” .. pomstychtivý lhář, korupčník, ruský slouha. A tohle bude někomu vytýkat nedostatek morálních vlastností.

😭 “Japonec utratil statisíce, aby vypadal jako kolie” se pokouší konkurovat “Kojící žena v kalhotkách zahnala orla od vyděšené husy” konkuruje “Cyklista vezl v Plzni pětimetrový kmen. Plánoval výrobu postele”

🤦‍♂️ Mám důležitou bezpečnostní výzvu, poplašil Šándor. Dělá reklamu na bunkry … tak co jiného. Horší je, že mu s tím opět média pomáhají a dělají mu reklamu. Přitom by to bylo tak snadné, nic o tom nenapsat. Dostali za tak detailní článek v iDnes zaplaceno?

Neuvěřitelná prasárna. Ten tweet níže po pár hodinách zmizel, ukázalo se, že je to fake. Prague Morning vypadá důvěryhodně. existuje dlouho, pod tweetem byla debata nenaznačující, že by šlo o podvrh. Že to smazali je fajn, ale že by uveřejnili upozornění, že zveřejnili podvrh?

Nakonec to má ale dobré zakončení. Po mém šťouchnutí zareagovali, omluvili se a upozornili tak na šířící se fake.

❓❓❓ DeepNude-cc Nudifier V2. #deepfake nahotinky a nějak tak střídavě žasnu co vlastně dokáže to #AI (inteligentní jasně že ne) a když už na to mají obchodní model, tak k čemu to vlastně povede

🤦‍♂️ Šíření neštovic nás překvapilo, máme vakcínu pro každého, uklidňuje Prymula … už zase vyhrabali generátor náhodných prohlášení.

👎 Vlastně ještě má nezakryté ruce, takže v té absurditě mohou ještě pokračovat.

▶ Takový ten oblíbený omyl, že firmy mají “kratší” záruku. Nemají, mají běžnou záruku (ve skutečnosti dokonce nemají žádnou záruku). Spotřebitelé mají prodlouženou záruku. A taky se vyplatí zmínit, že je tu taky něco jako DPH. Jinak jsem tedy, jako firma, nikdy v @Alzacz problém s reklamací neměl.