Old school střípky ~ HBO Max, uprchlíci, Nestlé a třeba i #sisithecat ~16. – 17. března

HBO Max jen přebarvilo starou bídu. Aplikace pro telefonní vtípky, jasně. Strašení před uprchlíky jede naplno už i v televizích. Nestlé si naběhlo na celosvětový bojkot.

▶ Četl jsem to už ráno, právě v níže zmíněném tweetu ukrajinského premiéra a nechápal. Jak si někdo jako Nestlé může v téhle situaci takhle naběhnout na vidle.

Nestlé je navíc neuvěřitelné rozsáhlá záležitost, viz Everything Owned by Nestlé – nutno dodat, že tohle je zahraniční/US přehled, v Česku to bude ještě trochu jinak. Na webu mají přehled v https://www.nestle.cz/cs/nase-vyrobky

▶ Překvapení? Těžko. HBO Max už existovalo a změnou jména těžko změnit obsah. Člověk si tam připadá jako v půjčovně VHS před pár desítkami let. Appka je sice lepší než předchozí, ale přechod bolí a je problematický. Pěkné shrnutí na Lupě.

Volala “taxislužba” že mám před domem přistavené taxi. Což samozřejmě nehrozí 🙂 ale byl to podivný telefonát co vypadal jako robot, možná trochu reagující, nebo jen prostě sázející na průběh. Povídal i něco o komicích Na stojáka a končilo to angličtinou o legrácce. Obskurní věc

Samozřejmě skryté číslo. A nevím proč, ale pořád mi připadá, že to znělo jako @cermak Mimochodem na tohle už taky nějaký ten pátek existují appky. Na tom konci to anglicky povídalo, že když už nikdy nechci takový vtípek, mám prý stisknout pět. Vzpomněl jsem si při tom na Volá Mrázek Mrázek Ústředna.

V The Toip 8 Best prank Apps se můžete kouknout na příklady aplikací pro tyhle vtípky. Některé z nich fakt umí i rozumět co volaný říká, ale že by nějaké tohle uměla v češtině?

Ňuňu 🙂 sedí na podložce pod myš a …

▶ Ranní dávka televizního strašení? Přijdou čtyři miliony uprchlíků! A pak začali rozebírat, že pro ně není lékařská péče. A ne, nebylo to ve zpravodajství. V ranním veselém vysílání co má být dobré na vstávání a probouzení. V Polsku jich už mimochodem mají 1.9 milionu a jednoduché to není a ani nebude. Ale bude potřeba to zvládnout. Ne vyvolávat hned v “snídani” v bedně nenávist.