iDnes podporuje šíření lží od Foldyny. Záměr nebo další neschopnost napsat správně titulek?

Na sociální sítích lidé běžně čtou jenom nadpisy, titulky. U Křeček je nový ombudsman. Foldyna obvinil šéfa Člověka v tísni z vyhrožování je titulek jasný, konstatuje fakt, který ve skutečnost je jenom další ze lží Jaroslava Foldyny. Aby to bylo ještě jasnější, tak tu kompletní lež iDnes zopakuje ještě v perexu (to je ten první odstavec po titulku).

2020-02-13 08_30_45-Křeček je nový ombudsman. Foldyna obvinil šéfa Člověka v tísni z vyhrožování - i.png

TIP: ŽEBŘÍČEK ČECHŮ, KTEŘÍ SLOUŽÍ PUTINOVI: JAROSLAV FOLDYNA je velmi užitečné čtení. Měli by si ho prostudovat konečně v ČSSD.

Na pravou a jasnou míru to iDnes.cz uvede až po mnoha dalších odstavcích. Až mám skoro pocit, že tohle není opomenutí, ale záměr.

Přitom by to bylo tak snadné a dokonce by si to zasloužilo samostatný článek. Ten by měl mít titulek například Foldyna lže ve Sněmovně, tvrdí že šéf Člověk v Tísni vyhrožuje ačkoliv to není pravda. Případně, pokud by to mělo být víc úderné. Další sprosté lži Jaroslava Foldyny, ruského agenta v české Sněmovně.

Pokud vám mimochodem stále není jasné, že tohle je od Foldyny součást dlouhodobě kampaně, tak se stačí podívat na některé články v klasických lžimédiích – třeba ve Vlasteneckých novinách najdete “Jaroslav Foldyna si podal teroristickou organizaci České televize Člověka v tísni“. Skvělo to zapadá do dalšího vývoje.