Bethesda Softworks varuje, že se hackerům podařilo získat přístup k informacím o uživatelů. Pokud používáte Brink doporučuje změnu přihlašovacích informací.

Over the past weekend, a hacker group attempted an unlawful intrusion of our websites to gain access to data. We believe we have taken appropriate action to protect our data against these attacks. While no personal financial information or credit card data was obtained, the hackers may have gained access to some user names, email addresses, and/or passwords. As a precaution, we recommend that all our fans immediately change passwords on all our sites — including our community forumsstatistics site for Brink, and here on the blog.

Please Read: Hack attempts against our websites and forums

Za hackem stojí opět skupina LulzSec, která varuje, že se podařilo získat informace o více než 200 tisících hráčích Brinku. “Bethesda, we broke into your site over two months ago. We’ve had all of your Brink users for weeks. Please fix your junk, thanks! ^_^” uvedla LulzSec na svém Twitteru účtu.  Uvedla také, že se podařilo získat přístup ke zdrojovým kódům.

After mapping their internal network and thoroughly pillaging all of their servers, we grabbed their source code and database passwords, which we proceeded to shift silently back to our storage deck.

LulzSec k tomuto hacku dodává, že k němu nedošlo z důvodu zloby či boje za spravedlnost. Důvodem je obdiv. Podle prohlášení milují hry společnost a chtějí pomoci “urychlit produkci” The Elder Scrolls V: Skyrim.