Hrátky s DALL E 3 v ChatGPT: Křečci. Boží. A využití pro návrh loga. Ilustračky na téma umírání

Zlatý křeček hraje na ukulele, fotografie, na šířku

Golden hamster with headphones, DJing at a miniature turntable. wide

Potřebujete logo? Dá se to

Dá se to je ale důležitá formulace. Má to mouchy, chce to hodně iterací, špatně se dělají malé inkrementální změny, ale je to tak trochu klasika. Hodně pokusů, něco pěkného se najde. A nesmíte zapomenout, že s texty to pořád dost zápasí (a háčky a čárky jsou no-go). Vektorovou grafiku nedostanete, ale na to jsou pomůcky.

Zkoušel jsem to na malém faceliftu pro #tyden. A jedno jsem si vybral, pak zkoušel iterovat (přebarvit na červeno), ale moc to nešlo – jedna z těch červených variant je taky povedená.

TIP: SERIÁL s návodem pro DALL E 3 co má hodně dílů, které můžete snadno najít přes štítek DALL E 3 na 365tipech. Je toho přes 30 tisíc znaků, takže rovnou i prosba. Pokud vám pomohl, zvažte prosím přispět na 365 tipů. Můžete přímo na účet (č. účtu 331049001/5500 spec. symbol 365). nebo předplatným newsletteru na 365tipu.substack.com.

Ilustračky na téma umírání …

Facebooku, Skupin a sociálních sítí vůbec. A myslím že dost dobré kousky.

Další tipy o ChatGPT

Hrátky s DALL E 3 v ChatGPT: Pradávní obři

Polovice přišla z Facebooku s takovou tou klasicky fake fotomontáží jak někde v Jižní Americe našli kosti pradávných obrů. Tak jsem si s tím chvíli hrál i v DALL E 3. A tady…