Jo, Benda, to je výkvět a Nacher odporná existence ~ Old school střípky ~ 6. – 9. srpna

Přehlédnutelné Voyo. Umělá s kačeří hubou. Není nutné být za každou cenu cool. Logitech MX Keys Mechanical je boží. “Společnost pro obranu svobody projevu” je jenom další dezinformační a manipulační aktivita. Má první mikrovlnka?

9. srpna

📺 “Voyo dnes v českém éteru nejde přehlédnout. Celkově investice do této služby určitě představují stovky milionů korun,” říká o streamovací dvojce v Česku šéf TV Nova Jan Vlček.

Nejde přehlédnout? Možná nejde přehlédnout reklamu a snahu tam dotlačit lidi, ale reálně přehlédnout jde. Nenašel jsem jediný důvod proč za něco takového platit. Kvalitní český obsah? Jaký? A proč se na první dobrou na webu Voyo nedá zjistit kolik to stojí? V záplavě streamovacích služeb co mají celosvětový zásah (a obsah) je placení za něco “českého” nepravděpodobné.

🤦‍♂️ Od “Život v Česku” nemůžete očekávat nic víc než chytré manipulace. Kubek nic takového přímo neřekl, je potřeba vidět celek. Chápu, že Linkedin dezinfo lidi tyhle manipulace milují, ale možná je čas změnit přístup.

Skutečnost: “Záleží na tom, jestli se bude testovat čí nikoliv. V současnosti se covid šíří mezi mladými lidmi a klinický průběh mají mírný. To znamená, že pokud se nebude testovat, tak lidé prodělají respirační infekci a nevěděli bychom, že covid je. Pokud testovat budeme, tak jednotky tisíců to budou, to je zřejmé,” řekl pro ŽivotvČesku.cz Milan Kubek s tím, že je ale zcela jasné, že do konce roku za sebou covid-19 nechá řadu lidí, kteří onemocnění nezvládnou.

💋 Umřu. Na její fotky se fakt nechoďte dívat pokud máte alergii na kačeřinu jako já #sorryjako

🤦‍♂️ Ono se to sice nestalo, ale stále tenhle tweet žije a stále na to naskakují další lidé.

👉 Přesně tak. Není nutné být za každou cenu cool. Skvělý příklad.

8. srpna

⌨ Tak jo, MX Keys Mechanical dorazila. Boží klávesy, zdvih i dotyk i pocit skvělé. Ale ono to nemá PrintScr! No a těch věcí jinak je docela víc. To zvykání bude chvíli trvat 🙃

😻 Dnes je mezinárodní den koček a také mezinárodní den ženského orgasmu. Nic tím naznačovat nechci

‼ “Společnost pro obranu svobody projevu” je jenom další dezinformační a manipulační aktivita.

😡 Patrik Nacher je odporná existence, která se nechala koupit Andrejem Babišem a kompletně slouží jeho štvavé a nenávistné kampani. Nic víc, nic míň.

👉 Život na houpačce. Abyste měli co čist, dřív než vás to někdy potká a budete nepřipravení.

🤦‍♂️ Svíčková za osm korun. Jídlo podražilo za půl století více než desetinásobně … jo, jasně, útok na ty nejnižší pudy. Jsou ty hospodský fakt šmejdi, 10x zdražit. A ty staré časy, to přece bylo skvělé! Co kdyby to srovnali za pár století? Nebylo by to ještě víc?

7. srpna

📦 Právě jsme vyzvedli Vaši zásilku u ECH – CZC a budeme ji doručovat v následujících dnech. … ano, v CZC jsem si to objednal přes WEDO. Jenom proto, že to bylo JEDINÉ co šlo vybrat rozumný den (jo #fail). A teď přišel první e-mail od WEDO. Je špatně. Doručení je na zítra.

Druhý #fail je, že pro sledování vnucuje appku. #sorryjako ale nechci další appku do telefonu. Ani slovo, že to jde na webu

💯Stovka ♥ Taky si pamatuji @365tipů měl stý typ, dnes jich je tam tak nějak přes 2700. Rychlofky? 12 967 zpráviček než se to změnilo na e-mailing. Páteční (kolo)koktejl? Asi 99, ale není to dobře spočítatelné. #TYDEN? 10 let, 52 týdnů na Lupě. FeedIT.cz? 61 tisíc

🍚Má první mikrovlnka? Přivezl jsem si ji z Hannoveru ze služební cesty v mém prvním zaměstnání v CKM. Měla kolečko pro čas a cinkla. A kolečko pro sílu. A má Tomáš pravdu. Stará dobrá mikrovlnka. Byla skvělá. Má aktuální má spoustu divných knoflíků a používám jeden. Čas co rovnou spouští

🔉 Alexa k sluchu získá i zrak. Nemluvě o datech, které již iRobot za roky provozu v desítkách milionů domácností nasbíral

🎞 Včera jsem večer mrknul na první díl #sandman a nezbývá doufat, že se to někde v dalších dílech víc rozjede a stane koukatelnější. A pro někoho kdo vůbec neví o co jde je ten první díl odrazující zmatenost. Škoda.

💺 Takže místo katastrofálního herního křesla CONNECT IT LeMans Pro jsme v Ikea koupili Matchpel. Neuvěřitelný rozdíl. Connect IT je to fuk (ignorují co se o nich píše), ale chtěl bych jim říct, že ten čínský šunt si už v životě nekoupím.

🔫 Já tedy o válečném právu nevím vůbec nic. Nevím ani jestli o tom ví ten co psal tohle vlákno, takže to můžete zkusit nastudovat a ověřit. Já zůstanu u toho že do shitstormu okolo Amnesty International nic přidávat nebudu. Vím o tom kulový.

6.srpna

🚠 To jsou zase komentáře k popukání. Prý že idioti jsou ti co na Sněžce poddimenzovali koše 🤦‍♂️ Ne, idioti jsou ti, co tam přinesli odpadky a neodnesli si je s sebou zpět do civilizace.

📺 A “CNN” Prima News právě straší, jak to bude drahé, až děti půjdou do škol. 2000 Kč za školní batoh! Konec Světa! Vážně se nikdo v té televizi nedokáže zamyslet, že nikdy nekončící záplava špatných zpráv, katastrof a hrůz je to nejhorší co mohou dělat? A ochotný blb Kovanda pochopitelně řekl přesně co chtějí slyšet.

🤦‍♂️ Vlastně je to geniální. Nevím kdo to je. Nevím proč tam je. Nevím proč to říká. #welldone

A btw, rozuzlení 👇👇👇

🤦‍♂️ Jo, Benda, to je výkvět. Ale to vlákno, to je taky lahůdka. Další debily si v něm rovnou můžete dávat na twitteří seznam abyste s nimi příště neztráceli čas.

🤦‍♂️ Tohle je vesmírný trapas. Do všech prohlížečů kopete jak ignorují soukromí, sebe stavíte jako zachránce soukromí a pak se provalí, že máte smlouvu s Microsoftem a za ty chechtáky na soukromí uživatelů zvysoka … Následují výmluvy a náprava trvá přes tři měsíce.