Ministerstvo vzdělávání? Nejhorší ministerstvo ever ~ Old school střípky ~ 5. – 7. června

iPad OS 16 umí okna! Facebook nerad když upozorňujete na dezinformace. Bulvár miluje mrtvoly. Morbius dokoukán, velmi líbilo. Dítě stále nemá školu, pořád stejné, tisíce dětí bez šance. Začněte sledovat Lovce Klamu. A opakování matka moudrosti.

07. červen 2022

👍

🤪 Jsem si ten iPad Air M1 koukám koupil právě včas

🤦‍♂️ Je skvělé, že ministr školství chce přejmenovat úřad na Ministerstvo vzdělávání. Pokračuje tak v zářné tradici zbytečných ministrů, což k MŠMT patří. A dost dobře to odvádí pozornost od těch tisíců dětí co pro ně letos nejsou místa na školách. A nikdo to neřeší #gratulki

🤒 Jako jo, super. Když chcete upozorňovat ne dezinformace tak sice můžete, ale Facebook to skryje, protože …. no prostě protože. Ale možná to zafunguje přesně opačně a protože je to skryté, tak tím spíš se na to lidé podívají. Takže možná vlastně výhra.

🔥 Drtinová v první řadě na Abrhámově pohřbu: Neuvěříte, co má s ním a Libuškou společného! … bulvár jede bomby.

🤪 Na Facebooku je teď novinka ve spamu. Používají k tomu Události 🙂

06. červen 2022

🎬 Morbius dokoukáno. Jestli jste neviděli, udělejte to.

🎬 To je dost boží.

😡 Tak další doporučený dopis … další druhá kola … se umístil na 460 místě (měli 34 míst) … na 207 místě (měli 52 míst). Myslím že to bude celkem už 18 nebo 20 oborů v druhém kole a v zoufalství. Všude je to stejné. Pražský magistrát stále nic nedělá a hraje mrtvého brouka.

🤦‍♂️ Ano. Lidská blbost JE nekonečná

05. červen 2022

❗ Skvělé nové fotky ▶ Beautiful Accidents ▶ Martin Stranka – Fine Art Photographer

🤦‍♂️ Novinky tu neochotu zveřejňovat aktivní odkazy dotáhli k dokonalosti. Dělají reklamu nové “sociální sítí” a odkaz samozřejmě rozhodně nepřidají. Ne že by tedy sudeten.net bylo funkční, ale stejně. Ještě v dubnu to mimochodem byla doména na prodej (a hodně let předtím).

👍 Ano, Lovci Klamu odvádějí skvělou práci a obdivují jejich trpělivost píli s dokumentováním šarlatánů a podvodníků A také trpělivost s záplavou kokotů co jim to komplikuje.

🤦‍♂️ V pátek na to před Barrandovem koukám z auta a lituju, že si to nemůžu vyfotit. Říkám si #wtf co tam hulí? Co tím proboha chtějí říct? Na co to vlastně je reklama? A vlastně taky čí je to reklama, protože tam někde dole to malé utopené z auta nepřečtete. Takže jestli chcete vidět co nikdy v reklamě nedělat, tady máte příklad.

🤦‍♂️ Jasně, Apple chrání uživatele proti zlovůli #bigtech co na ně pouští a cíli reklamu a zneužívá vše co o nich ví. Ehm, počkat, proč tedy Apple právě zavádí reklamu na “své vlastní” platformě?

🔁 S klienty často řeším, jestli opakovat na sociálních sítích zveřejněné věci. Většinou jim ukážu zahraniční účty, zejména média, kde masivní opakování je běžné. A od doby algoritmických feedů vlastně dost nutnost. Každý příspěvek vidí jen zlomek fanoušků.