Piráti a krizová komunikace? V kauze Kadeřávek vs. Šabatová si ještě přisadil Ferjenčík

U Pirátů je prakticky zaručeno, že když se objeví krizová komunikace, tak ji nedokáží řešit. Mají neustálou potřebu se vyjadřovat způsoby co to jenom dělají horší. A nejlepší co dělají jsou snahy to zlehčovat a vtipkovat, které prakticky vždy skončí něčím zcela příšerným. Jako třeba Mikuláš Torrent Ferjenčík.

20200728_050627000_iOS.jpg

Jasně, něco ještě blbějšího se určitě dalo napsat, ale tohle je dostatečné. Anna Šabatová si navíc domény zaregistrovat umí. Onu předmětnou, tedy AnnaSabatova.cz, před lety používala. V aktuální kampaní používá jinou.

Mikuláš to nakonec oprávněn schytal ze všech stran, takže se to rozhodl vyřešit následujícím příspěvkem.

20200728_050753000_iOS

Víte proč toho Zemana neporazíme? Protože Piráti několikrát ročně předvedou něco, po čem je noví lidé prostě volit nepůjdou.

Možná až Mikuláš Ferjenčík pochopí to o “mlčeti zlato”, tak se to zlepší. Ale ještě lépe by měl pochopit že prostě “Omlouváme se za kolegu Kadeřávka, jeho aktivity byly zcela nevhodné” by přineslo daleko více prospěchu než tahle komedie.

A pokud netušíte o co v Kadeřávkově úletu šlo, tak viz Můžete někoho „odehnat od voleb“ když si zaregistrujete doménu na jeho jméno? Kauza Kadeřávek vs Anna Šabatová

2020-07-28 07_57_08-(1) Mikuláš Torrent Ferjenčík.png

PS: Když už jsme u té digitální gramotnosti … možná by neuškodilo, kdyby si Mikuláš na Facebooku dal novou fotku v záhlaví. Přeci jenom už máme rok 2020