Vodafone už zase páchá sebevraždu na Twitteru. Prý MUSELI zdražit Švýcarsko aneb jak ojebat zákazníky

Tak nám zlevnili volání v Evropské Unii. Což je pro některé operátory důvodem k ukázkovému ojebání zákazníků v podobě zásadního zdražení hovorů tam, kde to “není” EU, ale jenom prostá Evropa. Což přesně provedl Vodafone, který Švýcarsko přesunul do “zóny 2”. Ve výsledku tam tak Vodafone několikanásobně zdražil volání i všechno.

2017-06-20 09_31_00-Uživatel Vodafone Péče na Twitteru_ „@michalblaha Švýcarsko nespadá do Evropskéh.png

A hádejte co na dotazy na toto téma Vodafone tvrdí, že prý MUSELI zdražit Švýcarsko. Klasické naběhnutí na vidle, protože jiné země do extrémně drahé druhé zóny nepřesunuli. Ale je to logické, do Švýcarka se jezdí často, takže ojebání zákazníků přinese podstatně vyšší efekt, než kdyby totéž udělali u zemí, kam se jezdí málo. Co navíc, tradičně se odpovědí od @Vodafone_Pece mění v kolovrátek pořád dokola opakující ten samý nesmysl.

2017-06-20 09_33_11-Uživatel Vodafone Péče na Twitteru_ „@michalblaha Švýcarsko nespadá do Evropskéh.png

Zlatý hřeb tomu nasadil sám šéf Českého Vodafone Jiří Báča zdůvodněním, že … no protože prostě mají tři zóny a Švýcarsko prostě přesunuli do té nejbližší. Vlastně tedy můžeme být rádi, že ho nepřesunuli do ještě vzdálenější. Tohle je fakt komedie.

2017-06-20 09_36_03-Uživatel Jiří Báča na Twitteru_ „@michalblaha Má to i systémové důvody. Pro roam.png